Ev Almanın İncelikleri

birevim senetle ev

Faizli ev almanın birçok sıkıntısı var. İnancımıza uygun olmaması, ödemedeki sert yaptırımlar, ödediğinizi ve evinizi kaybetme durumları, banka faizi ile ev almanın sakıncaları içerisindedir. Faizli ev almanın doğruluğunu araştırmak yerine, faizsiz ev fırsatı sunan kurumları araştırmak daha doğru olacaktır. Sonuçta bir dünya faiz ödeyeceksiniz. Bu dertten kurtulmak için en kestirme yol, banka dışında ev alma şıkkını değerlendirmektir. Faizsiz çalışan bu kurumlar, yurt dışından ev almak isteyenlere de yardımcı olmaktadır. Bu konuda danışmanlık hizmeti de vardır.

Peşin Parayla Ev Almak

Ev almanın en kestirme ve sağlam yolu olan peşin ev alma seçeneği, günümüz şartlarında ev fiyatlarının astronomik seviyelere çıktığını ön görürsek, en zor seçenektir. Para biriktirme yöntemi de pek yaygın değil. Vatandaş, daha çok Avrupa yaşam tarzına özendiği için, Avrupa insanında tutumluluk söz konusu değil. Hal böyle olunca, her şey kredi kartına biniyor. Bütün bunlar da faiz anlamına geliyor. Ev alırken de durum aynı. Banka kredisinin çok çabuk ve kolay olması nedeni ile sonuçları düşünülmeden, faizli ev alınıyor.

Ancak para biriktirenler, faizsiz ev almanızı sağlayan kurumlara bunu peşinat olarak verdiği zaman, kalan kısmını da uygun bir şekilde ödeyebilmektedir. Üstelik kar payı ve hizmet bedeli dışında bir ödeme yapmıyorsunuz. Bu kurumlar peşinatsız ev almak istiyorum diyenler için de seçenekler sunmaktadır.

Faizsiz Sistemle Ev Almak

Faizli sistemle ev almayı hiç kimse istemez. Ancak, günümüzün ekonomik şartları, halkı bankalardan faizli kredi çekmeye zorlamaktadır. Bir yandan kiralık ve satılık ev fiyatları uçarken, diğer yandan vatandaşın geliri yükselmiyor. Hal böyle olunca ev sahibi olmak çok zorlaşıyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen kredisiz ev almak istiyorum diyen insanlar için, yeni kurumlar ortaya çıkmıştır. Bu kurumlar, banka faizi ile çalışmamaktadırlar. Anlaşmayı nasıl yaptıysanız sadece o miktarı ödemektesiniz. Bu nedenle evinizin borcu dışında başka bir yük binmiyor. Günümüz koşullarında en iyi çözüm, faizsiz ev sahibi olmaktır. Bu işi en iyi yapan kurumlarla irtibata geçtiğiniz zaman, peşinatsız seçeneklerle de karşılaşıyorsunuz. Mutlaka size uygun bir seçenekle karşılaşmanız mümkün.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × one =