Kuzey Yakası Projesi

birevim senetle ev

Bildiğiniz gibi İstanbul’da son yıllarda en iyi gelişen bölgelerden biri de Başakşehir’dir. Bölgede son derece kaliteli yapılar ve yaşam merkezleri inşa edilmektedir. Ancak bu kadar fazla yapı inşa edilmesi takdir edersiniz ki, rekabeti de beraberinde getirmektedir. Dolayısıyla her yani başlayan inşaat alanı bir öncekine nazaran çok daha titiz bir projeyi içermekte ve ihtiyaç sahiplerine her daim en iyisini sunma hedeflenmektedir. İşte bu en iyilerden biri olan Kuzey Yakası Projesi, 364bin metrekare arsa üzerinde 20 blok olarak Emlak Konut GYO tarafınca hayata geçirilmektedir. Otel, ofis, şehir hastanesi, kongre merkezi, millet kıraathanesi gibi konseptlerin işlenmesiyle karma bir projeye imza atılıyor.

Kuzey Yakası Kat Planları

Çoklu fonksiyonel kullanım amaçlanarak tasarlanan Kuzey Yakası projesinde farklı özellikler içeren 20 blok yer almaktadır. 7 blok ofis ile ticaret işlevi için tanımlanmış olup, 2 bloğu kongre merkezi ve otel olarak dizayn edilmiştir. 1 blok ise kapalı yüzme havuzu ve spor salonu olarak sosyal aktiviteler için ayrılmıştır. 10bin yatak kapasitesine sahip şehir hastanesi, 153 adet otel odası, 83 kişilik seminer salonu, 143 kişilik toplantı odası vardır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu tesisi 996 kişilik seyirci kapasitesine sahiptir. Projenin inşaatı devam ettiği için alanların net büyüklükleri tam olarak belirtilmemiştir.

Kuzey Yakası Ödeme Seçenekleri

İş dünyasında her gün ayrı bir stres barındırır ve bireylerin gün içinde bu stresten uzaklaşarak nefes alabilecekleri yerlere ihtiyacı vardır. İşte bu noktada devreye giren Kuzey Yakası projesi, ofislerin sıkıcılığından uzak yeşille iç içe çalışma fırsatını kişilere sunmaktadır. Ofis fiyatları henüz netleşmemiş olsa bile alınan bilgilere göre %10 indirim, %10 peşinat ve geri kalan kısmın ödenme süresinde 12. ve 24. aylarda ara ödeme ile birlikte 0.98 faiz oranı doğrultusunda 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 2020’de teslim edilmesi planlanan ticaret merkezleri için tercih edeceğiniz ofis ya da dükkana bağlı olarak ödeme planında de değişiklik olacaktır. Dolayısıyla Kuzey Yakası Ödeme Seçenekleri için en doğru bilgi sizlere satış ofisi tarafından aktarılacaktır.

Kuzey Yakası Özellikleri

Yatay mimari konseptinden esinlenerek az katlı olarak tasarlanan 10 bloğun 7’si ticaret ve ofis işlevi için ayrılmıştır. 1 blok kapalı yüzme havuzu ile birlikte spor faaliyetleri, 2 blok ise otel ve kongre merkezi olarak dizayn edilmiştir. Proje içeriğinde otel, konferans salonu, millet kıraathanesi, ofis ile cadde dükkanları ve millet bahçesi yer almaktadır. Bunların dışında çocuk aktivite alanları, konser salonu ve hayvanat bahçesi gibi de çeşitli özellikler içermektedir. İş hayatına yeni bir soluk kazandıran Kuzey Yakası Projesi için artık çalışmak çok daha keyifli bir hale gelecek diyebiliriz.

Kuzey Yakası Nerede? Yakın Çevre Özellikleri

Emlak Konut GYO imzasıyla İstanbul/Başakşehir’de inşa edilen Kuzey Yakası, iş yaşamına farklı bir renk katacaktır. Merkezi bir konumda olmasından ötürü ne iş verenler ne de personeller hiçbir şekilde ulaşım sıkıntısı çekmeyecektir. Hemen yanı başında Belediye Binası, Metro, Kent Meydanı ve eğitim Kurumları yer almaktadır. Bunun yanı sıra İstanbul Havalimanı 25 dakika, Başakşehir Şehir Hastanesi 2 dakika mesafededir. Projenin şehir merkezinde konumlanması nedeniyle ihtiyaç duyulan bütün ünitelere kısa mesafededir ve ulaşım kolaylığı vardır. Dolayısıyla hem yaşantınızı hem de çalışma hayatınızı keyifli bir hale dönüştürmek isterseniz, Kuzey Yakası Projesi sizler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor diyebiliriz. Tarafınıza sunulan imkanlardan yararlanmak için projeyi takip edebilir, gerek gördüğünüzde ilgili birimlerle irtibata geçebilirsiniz.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − three =