2019 Bahçe Dekorasyon Trendleri!

birevim senetle ev

Açık havada oturmayı seven ve ılık havaların ortaya çıkmasını fırsat olarak gören birçok insan bahçelerinde, balkonlarında ve teras katlarda kullanabilecekleri dekorasyon seçeneklerine yoğun bir ilgi gösteriyor.

Bahçe dekorasyonlar 2019 yılında insanların en ilgi gösterdiği alanlardan birisi olarak öne çıkıyor. Ne tür tasarımların kullanıldığı, tercih edilen renkler ile ilgili bilgileri paylaşmaya çalışacağız.

Havuz başında keyif yapmak isteyenler, akşam yemeklerini balkonda yemeyi planlayanlar ve bahçelerinde rahat bir şekilde dillenmek isteyenler bu seneki tasarımlar sayesinde istedikleri o özel alana sahip olma ihtimalini daha ileri taşımayı başarıyorlar.

Geometrik Şekiller ve Şıklık Dikkat Çekiyor

Her yıl trendler değişiyor ve bununla birlikte ortaya harika parçalar çıkması kaçınılmaz oluyor. Bu yıl ki trendlerin başında en çok dikkat çeken detayların başında geometrik şekillere sahip eşyalar dikkat çekiyor. Bu sadece şatafatlı ürünler için geçerli olan bir detay değil her türlü ürün için bu şekiller ile karşılaşma ihtimali çok yüksek oluyor. Renk seçenekleri tek olarak sunulduğu gibi aynı zamanda çift renge sahip döşemeler de öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Tasarımlara eklenen desenler ile birlikte ortaya birbirinden güzel farklı eşyalar çıkmış oluyor. Yaz ve ilk bahar döneminde kullanabileceğiniz bu eşyalar ile bahçenize, terasınıza, havuzunuza hatta balkonunuza dahi farklı bir hava katma şansına sahip olabilirsiniz.

Ön Planda Beyaz Renk ve Ahşap Bulunuyor

2019 yılında bahçesine eşya alacakların karşısına çıkacak olan renk genelde Beyaz olarak öne çıkıyor. Bu rahat bir ortam için uygun bir renk olarak dikkat çekiyor. Beyaz renk ile birlikte dikkat çeken bir başka detaysa ahşap kullanımın artmış olması olarak gözüküyor.

Bu kadar konforun düşünüldüğü günümüzde aynı zamanda eşyalarda estetik veya dayanıklılık dikkat çeken detaylar arasında öne çıkıyor diyebiliriz. Bu tercihi yaparken uzun ömre sahip eşyaları tercih ederken estetik kaygısına da dikkat etmeniz gerekiyor. Bu ürünler dayanıklı ve konforlu olmalarının yanında kolay bir şekilde bakımlarının yapılması sayesinde insanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu yılın trendi ile bahçenize farklı bir hava katma şansınız olacak.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + seventeen =